Manicure

 

 

Soak Off Gel Romantic

De Soak Off is een gel die weerstand biedt aan de natuurlijke nagel, met behoud van zijn flexibiliteit. Het heeft een dikkere textuur, waardoor de nagelplaat tot twee millimeter verlengd kan worden om het aanbrengen te vergemakkelijken.

Met de Soak Off kunnen wij de basis van de nagelplaat uitlijnen en krijgt u een meer uniforme structuur.

BIAB is uitermate geschikt voor nagelbijters doordat het de naturlijke nagels enorm verbeterd. De nagelplaat van nagelbijters groeit 1,5 tot 2 keer sneller.

BIAB wordt tussen de drie tot vier weken opgevuld. Je kunt het altijd blijven herhalen, maar als de nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden duren voor er een gezonde en sterke nagel is teruggegroeid.

 

Gellak

 

Ook kunt u bij ons terecht voor een leuke kleur gellak op uw nagels. We werken met diverse merken.

Depend O2 nagellak

Wij zijn allebei erg enthousiast over deze gewone nagellak!!! Dit is echt ons favoriete merk! Het blijft echt lang zitten en het is zuurstofdoorlatend. Dat is fijn voor de groei van de nagel.  Heeft u last van kalknagels? Wees gerust! U kunt deze nagellak ook op uw kalknagels smeren. Dat betekent toch met een leuke kleur de zomer in!

 

 

Afspraak maken?

Maak gerust een afspraak door een van ons te bellen of het contactformulier in te vullen, we helpen u graag verder! Afspraak maken